Liever, lichter en mooier

Feather symbol

“We willen het liever, lichter en mooier maken”. Tanja en ik hebben dit al zo vaak tegen elkaar gezegd. Maar hoe praat je erover zonder dat je zegt dat het nu zwart, lelijk en onaardig is? De meeste mensen begrijpen ons echter direct als ze onze urn designs zien. Het is niet beter dan wat er nu is. Het is met name anders en geïnspireerd op hoe iemand was.

Lichte kleuren, mooie vormen

We werken voor onze designs graag met lichte kleuren, mooie vormen en worden geïnspireerd door symboliek. Daarnaast werken we veel met mensen samen die ook willen vernieuwen in de uitvaartbranche en geloven dat het anders kan.

Voordat Tanja en ik Bye begonnen hebben we samengewerkt bij hetzelfde bedrijf. Ons doel destijds was het dagelijks leven leuker en makkelijker maken, een prachtige missie. We verdiepten ons volledig in de rituelen van het dagelijks leven. Van baby’s die geboren worden tot de eerste zwemles, van Pasen vieren tot voor het eerst naar de middelbare school. Al deze gebeurtenissen maakten we leuker en makkelijker door te focussen op het geluk dat in hele kleine dingen kan zitten.

Urnen in het licht te zetten

Deze ervaring komt nu goed van pas. Ook bij afscheid nemen zit troost vaak in de kleine persoonlijke dingen, ook al wordt afscheid nemen niet leuker en ook niet makkelijker. Schoonheid kan echter wel een helende werking hebben en herinneringen kun je blijven koesteren. We hopen dat juist die mooie herinneringen een belangrijke plek in je dagelijks leven zullen krijgen.

Onze designs zijn licht maar ook ontworpen om in het licht te zetten. Bijvoorbeeld onze Bell Shrines urnen. Deze hebben een grote glazen stolp en krijgen bijna een magische uitstraling als het zonlicht erop schijnt. Het zijn urnen die gezien mogen worden. Mooi om dagelijks naar te kijken, voorbij te lopen of bij stil te staan. Nee niet leuker of makkelijker, maar wel liever, lichter en mooier.

Auteur: Desiree Vernie

Favicon

LEES OOK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan