Verzending en retour

Verzending
Alle bestellingen die vóór 16.00 uur Central European Time (CTE) zijn geplaatst, worden binnen 3-5 werkdagen verpakt en afgeleverd bij het postbedrijf.

EU Gratis verzending in de EU.

Opmerking: prijzen zijn exclusief douanekosten en alle extra belastingen. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele extra belastingen. Dit verschilt per land. Controleer of er kosten van toepassing kunnen zijn voor uw land.

Retouren
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u uw ongebruikte en onbeschadigde artikel (en) om welke reden dan ook binnen 14 dagen retourneren. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant en worden niet vergoed door Bye.

Retourbeleid
Volg onderstaande stappen om uw bestelling te retourneren:

1. Stuur ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een e-mail naar info@byelove.nl en laat ons weten welk artikel u wilt retourneren.
2. Stuur uw ongebruikte en onbeschadigde item (s) en de originele verpakking binnen 14 dagen naar ons terug.
3. Vul het meegeleverde retourformulier in en plaats het samen met de artikelen die je wilt retourneren.
4. Sluit de doos goed af.
5. Retourneer naar het dichtstbijzijnde postkantoor en stuur het naar ons onderstaande retouradres. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant en worden niet vergoed door Bye.
6. Bewaar de bon en tracking code als bewijs van uw retour.

Download het retourformulier (PDF)

Retour adres:
Bye Memorial Design
Att: Returns
Vossenlaan 45
3735 KM Bosch en Duin
THE NETHERLANDS

Terugbetaling
Zodra we uw retourzending hebben ontvangen, worden alle item (s) gecontroleerd. Producten moeten ongebruikt en onbeschadigd worden geretourneerd met de originele verpakking en bijgevoegd zijden zakje.

Er wordt een volledige terugbetaling van de aankoopprijs gegeven, inclusief de originele verzendkosten.
De verzendkosten die de klant maakt om een bestelling te retourneren, zijn voor rekening van de klant en worden niet gedekt door Bye. Tenzij er een fout was bij de levering.

Als een item is gebruikt of beschadigd, worden de item (s) naar u teruggestuurd en wordt restitutie geweigerd.

We zullen uw bestelling binnen 7 werkdagen terugbetalen, gerekend vanaf de dag dat we uw bestelling hebben ontvangen. Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen kan duren voordat u uw retourzending ontvangt.

Ruilen
Als je je bestelling wilt ruilen, vragen we je een nieuwe bestelling te plaatsen en het originele product te retourneren voor een terugbetaling.