Urn met foto

Favicon

Persoonlijke grote urn van hout met een glazen en persoonlijke foto

Een urn met foto
“Prachtig design en de mogelijkheid om er iets persoonlijks in te plaatsen vind ik geweldig, dat geeft emotie en herinnering en is steunend bij rouw”. Dit is wat Esther van Apeldoorn, rouw- en verlieskundige zei bij het zien van onze Bell Shrine photo urn. Deze urn is zo ontworpen dat je er een foto in kunt plaatsen met behulp van twee doorschijnende seleniet stenen. Toen we deze urn ontwikkelden vonden we het persoonlijke element heel mooi. Wat we nu ervaren is dat mensen hier echt een eigen invulling aan geven, wat het nog mooier maakt.

Een urn met foto die je steeds kunt wisselen
Want wat was het voor ons inspirerend dat mensen die voor onze urn kozen ons ook vertelden waarom. “Doordat je de foto makkelijk kunt wisselen, geeft het ons de mogelijkheid om foto’s te plaatsen van momenten waarop we aan haar denken en dat verandert steeds”.
We zijn misschien een beetje gewend, dat er één foto komt te staan van iemand en dat die foto heel lang hetzelfde blijft, maar wat een prachtig idee om het anders te doen en er je eigen invulling aan te geven en foto’s te plaatsen waar je herinneringen aan hebt. Dat kan wisselen in een maand, een seizoen en in de jaren. In onze urn kan dit mee wisselen zodat je er echt een eigen invulling aan kan geven en dat ook kan veranderen zo vaak je maar wil.

Een urn met foto als een klein altaartje
“Je hoeft niet altijd nieuwe dingen te zoeken of te creëren als je iemand verliest, de meeste herinneringen zitten in dingen die er al zijn. Ik maakte altijd al altaartjes in huis, nu heb ik er een gemaakt met in de Bell Shrine urn”
In de Bell Shrine urn is voldoende ruimte om er een persoonlijke foto of een briefje in te plaatsen met iets anders ernaast; een sieraad, een schelp die je samen vond of een horloge. Je zet deze dierbare herinneringen letterlijk in het licht en op een centrale plek in je leven. Hiermee houd je ook het gesprek gaande. Want als je weer lacht betekent het niet dat je geen verdriet meer hebt.

Unieke foto urn Design urn met foto

Auteur: Desiree Vernie

Lees ook…